Elkjøp varmepumpe. Beste Varmepumpe tilpasset ditt hjem og interiør 2019-11-13

Best pris på Mitsubishi Kirigamine Hara FH35 varmepumpe

elkjøp varmepumpe

Kjøp inverter: Så godt som alle varmepumper har inverter i dag. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Luft-til luft-varmepumpen får den høye poengsummen på grunn av årsvarmefaktoren i kaldt klima på 3,7 og god effektfaktor på rundt 2 ved -22 grader. Redusert totalt energibruk i boligen vil selvfølgelig gi reduserte kostnader til oppvarming.

Next

Hvordan velge riktig varmepumpe? Elkjøp forklarer

elkjøp varmepumpe

Bosch er en varmepumpe-produsent som tilbyr varmepumper til både små, mellomstore og store boliger og hytter. De aller billigste varmepumpene kan kjøpes for rundt 10 000 kroner, men det er ikke gitt at disse har best kvalitet. Uansett om tallet gir et skjevt bilde av varmepumpens besparelse, er det i det minste noenlunde egnet til å sammenligne varmepumpene. Plasser pumpen i den delen av huset der du oppholder deg mest, sier Espen Nordheim i Elkjøp. Etter nedbetalingsperioden kan du oppleve en nettogevinst på flere tusen kroner hvert år sammenlignet med alternative energikilder. En varmepumpe kan fint monteres i de fleste hjem, uavhengig om det er en enebolig, tomannsbolig, rekkehus eller leilighet. Er boligen liten, er neppe varmepumpe lønnsomt.

Next

Beste Varmepumpe tilpasset ditt hjem og interiør

elkjøp varmepumpe

Hvor mye strøm sparer jeg i løpet av et år? Sjekk ut hvilke tester vi har for. Selvmontering av varmepumper er det nesten helt slutt på, sier Bård Baardsen i Novap. Produsentene selv har gjerne garantier mellom 10 og 15 år. Du kan søke om opptil 30. Støtte: Oslo gir støtte til kjøp av luft-til-luft-varmepumpe, noen få andre småkommuner også.

Next

Hvordan velge riktig varmepumpe? Elkjøp forklarer

elkjøp varmepumpe

Begge disse typene har en levetid på 12 til 15 år. Les mer om våre modeller nedenfor. Prisen er kanskje det som vil overraske flest, og man kan finne langt dyrere varmepumper med dårligere effektfaktor. Denne samletesten er basert på to tester, og ettersom disse inneholder mer enn 100 varmepumper tilsammen, har vi valgt å kun inkludere de varmepumpene som gjorde det best i de ulike testene, og for de ulike klimaforholdene. Slike maks-tall er egentlig villedende da de gjelder ved pluss 7 grader ute. Du får også prismatch på laveste nettpris.

Next

Hvordan velge riktig varmepumpe? Elkjøp forklarer

elkjøp varmepumpe

Vi har derfor tatt på oss jobben med å samle forskjellige produsenter og tjenester, slik at det blir enklere å finne den beste varmepumpen til akkurat ditt hjem. Zave Varmepumpeshopen er en av de største og billigste nettbutikkene for varmepumper, og de tilbyr også montering og installasjon. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Mest kjent for sine gode priser på gulvbelegg, fliser og treverk, men tilbyr også et lite utvalg varmepumper fra Invest Living. Jo bedre den kan spre luften, jo flere rom vil bli dekket av varmepumpen og dermed øke energibesparelsene. Men den viser at den energien du får, den får du billig! En alternativ løsning er å installere to innedeler, en i hver etasje, men kun en ute-del. Alle pumper som selges i Norge bør være energimerket for et nordisk klima, noe som tilsvarer kald klimasone.

Next

Mitsubishi Electric

elkjøp varmepumpe

I tillegg kommer om lag 5. Her finner du oversikt over cirka-priser for ulike løsninger. En god varmepumpe som er riktig installert og godt vedlikeholdt er en fornuftig investering for alle som bor i et land med kalde vintre. Når varmebehovet er lavt, vil varmepumpen kjøre på minimumseffekten frem til ønsket temeperatur er nådd. I tillegg til å varme opp hjemmet ditt på kalde vinterdager vil den også fungere som en air conditioner på sommeren. Sparer Norge er landet med nest størst utbredelse av varmepumper, bare slått av Sverige.

Next

Varmepumpe test (Mai 2019): En enkel guide

elkjøp varmepumpe

Varmepumper er svært effektive, noe som betyr at du i mange tilfeller kan spare penger i forhold til bruk av elektriske radiotorer. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. Den bør kunne produsere varme med så lav effekt som 400 watt. Bor du et sted hvor det ofte er -25 °C om vinteren, vil du være avhengig av andre varmekilder, ettersom luft-til luft-varmepumper gir minst varme ved lave temperaturer. Statistisk varer ikke sprengkulde lenge nok til å ødelegge lønnsomheten. Med tanke på at testgrunnlaget er såpass begrenset, har vi valgt å ikke kåre en testvinner, men lar resultatene snakke for seg selv.

Next

Best pris på varmepumpe

elkjøp varmepumpe

Om noe skulle bli ødelagt, er det mange som har brent seg på at leverandøren skylder på montøren og omvendt. Større varmepumper har gjerne en høyere effektfaktor, men koster til gjengjeld litt mer. I 2005 undersøkte Nord-Trøndelagsforskning, på oppdrag for , hvor mye strøm 466 husholdninger sparte på å montere varmepumpe. Jo større rom som skal varmes opp, jo mer effekt kreves det fra din varmepumpe. Varmepumper luft-luft Er du opptatt av både inneklima og strømforbruk? Mange forhandlere melder om en dobling av salget i år i forhold til fjoråret, sier Baardsen. Det gjør eventuelle erstatningssaker enkle å oppklare.

Next