Gabrielle ring meg. Gabrielle : Lyrics 2020-01-04

Gabrielle Leithaug

gabrielle ring meg

She worked for around 3 years, and as a in schools. She has said that she once moved to Stavanger because she had an with someone who lived there. Handling foran ord, ta fram telefonen og Pling meg. No går eg deppa langs en landevei,plukkar forglemmegei for du e alt for sein så Ring Meg! Kan eg ta deg på ordet? Hvis du fortsetter slik kan du bli kjempe stor, med klare muligheter i et verdensmarked. Du har ikke laget en blasert og repeterende sang. Jeg har hvertfall veldig lyst på den.

Next

gabrielle: Ring Meg

gabrielle ring meg

Hihi: jeg har nok den beste familien ass! Her tattoos include a verse from the. She once moved to and intended to start an education within reiselivsutdanning. Mye som skal bli gjort. Kan eg ta deg på ordet? Refr Ring Meg, handling foran ord; Ta fram telefonen og Pling meg! Har kun hørt den en gang og søkte opp teksten på nettet for å ta en rask titt. Må dessverre holde meg hjemme fra jobb i måren, men satser på at nesespray, dorull, paracet og doc gjør susen. Ring meg , handling foran ord! Du har jo vært som stum siden sist. Dette er ett av de definitivt største plateselskapene i væra så jeg er stoka.

Next

gabrielle: Ring Meg

gabrielle ring meg

She is a , and spent a winter in. Det var en ting eg sku visst! Leithaug has three sisters and one brother. Ring Meg, handling foran ord Det var jo det du sa når du fór! Nå har jeg gått rundt i min egen slimboble i tre dager, febrilsk på jakt etter en utvei! Handling foran ord, ta fram telefonen og Pling meg. Refr Så Ring Meg, handling foran ord; Ta fram telefonen og Pling meg! No går eg deppa langs en landevei,plukkar forglemmegei for du e alt for sein så Ring Meg! Kan du ikke release den også?! Refr Så Ring Meg, handling foran ord; Ta fram telefonen og Pling meg! D'e ingenting eg vil forandre. Selvom jeg må innrømme jeg er en smule jetlagged.

Next

Gabrielle : Lyrics

gabrielle ring meg

No går eg deppa langs en landevei,plukkar forglemmegei for du e alt for sein så Ring Meg! Du esje som de andre, ingen andre e som deg. Handling foran ord, ta fram telefonen og Pling meg. She was a member of a gospel choir—Gospel Bergen. Pre Chours Men eg har lurt litt på noe. Med andre ord har det skjedd utrolig masse ting i det siste! Komanigjen å være en mann å ring meg, vær en mann å ring meg! Håper om litt flere folk korrigerer, så kommer den fram til Gabrielle Leithaug : Lykke til, du er fantastisk tøff og et deilig tilskudd til musikksamlingen : Fant låta di ved en tilfeldighet på Spotify under den britiske artisten Gabrielle.

Next

gabrielle: Ring Meg

gabrielle ring meg

Skal synge i Grieghallen på onsdag også, så nå gjelder det bare å finne ut hvilke låter jeg vil spille. . Eg har jo isje hørt en Drit siden sist! Så mens eg sittar her og venter, lengter, veier mot - og for argumenter kjenner eg på alle tingene du sa meg. Leithaug also worked as a for a year and a half. De digga det like mye som meg hah , og dermed gikk det i boks! Du er dritflink, digger at du kjører din helt egne greie.

Next

Gabrielle : Lyrics

gabrielle ring meg

Bridge For eg har slettet ditt nummer om og om igjen, men alle vet at eg e 3 glass fra å gi deg opp å krype hem. She has said that she had been in a relationship with a guy for several years, before it ended. Dette var faktisk i selveste London , noe som virkelig gjorde det til en festlig opplevelse; vi holdt på å bli kastet ut så og si alle stedene vi skulle filme, men klarte å snike oss til det likavel. Musikken din, i denne sangen, har en helt klar egenart med utviklet syn og stil. Leste foresten om en fyr i dag som pleier å ha en hjelpepleier hos seg hver kveld som gir han øyendråper når han ligger i sengen.

Next

gabrielle: 2011

gabrielle ring meg

Du har tatt et tema som alle har en viss kjennskap til og laget en intellignet tekst selv om jeg nok ikke er i målgruppen sammen med veldig interresant musikalsk komposisjon. Later she studied music at the college. Er veldig imponert over både teksten og komposisjonen i sangen. ! Gabrielle at the Background information Birth name Gabrielle Leithaug Also known as Gabrielle Born 1985-01-10 10 January 1985 age 34 , Genres Occupation s Singer-songwriter Years active 2011—present Labels Website Gabrielle Leithaug born 10 January 1985 in , Norway better known by her artist name Gabrielle is a Norwegian Electropop singer signed to. Det var en ting eg sku visst! Den er bare helt latterlig bra!!! D'e som eg aldri har hatt deg som at eg nettopp har følt ka du gjør. Ring Meg, handling foran ord Det var jo det du sa når du fór! Hadde foresten noen fantastiske julekonserter med Erik Røe, Frode Almaas og Herborg Kråkevik i Johanneskirken.

Next

Gabrielle : Lyrics

gabrielle ring meg

Da kan jeg jo i samme slengen fortelle om den suuuper koselige forsinka bursdagsfeiringen jeg hadde hos min søster hin dagen. Eg går på veggen hvis du isje snart tar å ringer meg, ringer meg, ringer meg. Før jeg legger meg i kveld tenkte jeg også å skrive mer på en låt jeg begynte på mens jeg var på hawaii. Dagen gikk litt som følger : Jeg hang ut i studio hele torsdagen og fredagen. Det var en hærlig ting å være med på, og veldig bra folk å jobbe med! Hærlig å komme hjem å begynne å jobbe igjen! But I must sing about something I believe in; I like lyrics that go to some depth.

Next

gabrielle: 2011

gabrielle ring meg

Ring Meg, handling foran ord Det var jo det du sa når du fór! Other producers include Joakim Haukaas. Pre Chours For eg har lurt litt på noe. . . . . .

Next