Jakt og fritid. Jaktrifle 2019-11-14

Rondane Jakt og Fritid AS

jakt og fritid

Rondane Jakt og Fritid as holder til i Otta by, og er den største faghandelen innen jakt, fiske og våpen i Gudbrandsdalen. I tillegg får du også kjøpt jakt- og fiskekort hos oss. Lørdag: Stengt, åpent etter avtale. Moderne gjør jaktopplevelsen bedre og kanskje det gjør at jaktresultatet blir bedre også? Vi har den nødvendige kompetansen, og setter vår ære på å gi deg den beste opplevelsen med godt og tilpasset utstyr. Vi har tilknyttet en egen børsemaker så vi kan ta de aller fleste børsemakerarbeid på kort leveringstid.

Next

Magasinet

jakt og fritid

Butikken finner på Klett, like sør for Trondheim ved E6. Vi er særdeles opptatt av å hjelpe våre kunder å finne deres behov. Alle våre ansatte er svært erfarne og dedikerte sportsfiskere og jegere. En kveld dreide samtalen rundt bordet seg om hva er det egentlig som får den enkelte til å stadig vende tilbake til Sørøya og jakthytten. Betaling med kort Visa, Mastercard er nå mulig via Paypal, uten egen Paypal konto.

Next

Odense Jagt & Fritid

jakt og fritid

Vi har valgt å bygge oss opp som Browningspesialister, og vi jobber hardt for å nå ut til stadig nye kunder. I småvarer og tilleggsutstyr er vi nå fullsortiment med utvalg for de fleste som bedriver jakt og hjemmelading. Våre åpningstider er: Mandag - Torsdag 10. En fornøyd kunde vil være en trofast kunde! Vi er meget konkurransedyktige på pris, - stort sett alle våre varer er sterkt nedpriset i forhold til veil. Ola Plassen og Lasse Botten er våre kontaktpersoner på jaktutstyr og våpen. Dette er en spesialbutikk med hovedfokus på jakt og skyting.

Next

Jaktrifle

jakt og fritid

Hvis du er flink med vedlikeholdet av jaktutstyret ditt, vil det vare lenger og du vil ha glede av det lenger. Å kjøpe og bruke våpen medfører stort ansvar. Rondane jakt og fritid har etterhvert fått en solid markedsandel av våpensalget i Gudbrandsdalen. Vi har et bredt sortiment innen våpen, optikk og lyddempere. Tor Berg: Hva gjør at jeg stadig vender tilbake til Sørøya og jakthytten video nedenfor Tor Berg er en erfaren frilufsmann og har vært jeger i en menneskealder.

Next

Magasinet

jakt og fritid

. Velg mellom vårt store utvalg av , Er du nysgjerrig på jakt, men lurer på om det er noe for deg og hvordan man kommer i gang med jakt? Vi bruger selv udstyret, og derfor ved vi, hvad det kan, og måske endnu vigtigere hvad det ikke kan. Hos oss er du hjertelig velkommen - enten du er nybegynner eller ekspert. Det er vores mål, at alle der forlader butikken, er informerede om både styrker og svagheder ved enhver nyanskaffelse. Hilsen Rune Velkommen til å bli venn på min, der viser jeg høyaktuelle ting mens det skjer © Copyright 2015 — 2017 www. Lasse har småviltjakt som sin arena samt at han er særdeles kunnskapsrik på fiskeutstyr og hjemmelading! Vores personale er alle passionerede naturbrugere og har stor erfaring indenfor området. Gratis frakt på alle ordre over kr.

Next

Rondane Jakt og Fritid AS

jakt og fritid

Butikken er fyldt med gamle klassikere og helt nye produkter. Vår kundemasse strekker seg fra Lillehammer i øst til Sogn i vest. Derfor er det noen regler og bestemmelser vi må rette oss etter. . . . .

Next

Fritid & Vildmark Norrlands största Jakt

jakt og fritid

. . . . . .

Next

Jaktbutikk på nett

jakt og fritid

. . . . . .

Next