Karsten og petra på tur. Karsten og Petra får avslag 2019-11-13

Karsten og Petra på tur av Tor Åge Bringsværd (Innbundet)

karsten og petra på tur

I år ble filmserien fornyet med nye barneskuespillere i hovedrollene som Karsten og Petra. På turen får de mange spennende naturopplevelser. Maria trenger noen til å ta vare på to kattunger. Konijn and Welpje join us during the search. De har med ryggsekk og sovepose. The two go swimming, catch fish and build sand castles. De to tåler godt å være i forgrunnen, og Arne Lindtner Næss viser igjen at han er dyktig til å regissere unge skuespillere.

Next

Karsten og Petra på tur av Tor Åge Bringsværd (Innbundet)

karsten og petra på tur

Dessverre holdes alle gode tilløp til eventyr og lidenskap tilbake innenfor et robust gjerde av traust skuespill og tam historiefortelling. Karsten og Siri er enige om å passe dem uten først å ha hørt med foreldrene. Snakk sammen i klassen om fordeler og ulemper ved å ha med seg mobiltelefon på tur. Han har også gitt ut en lang rekke andre barne- og ungdomsbøker. Her filmes dialog og reaksjoner med tydelige nærbilder, og aktive etableringsbilder driver både turen og handlingen videre. Grandpa has not spoken to Alfred for 65 years. Markedsordningen for 2017 har et samlet budsjett på 44 millioner kroner.

Next

Karsten og Petra på tur

karsten og petra på tur

Serien om Gobi ble dessuten nominert til Nordisk råds litteraturpris. Vi hadde et publikum på nærmere 50. De har med ryggsekk og sovepose. Les dette før du skriver en kommentar: Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. De bader, leker gjemsel, griller og leter etter dyrespor. Denne gangen skal de to bestevennene Karsten og Petra ut på tur. Filmen er så opptatt av harmløs hygge at den saboterer sine egne spenningstopper.

Next

NRK Super TV

karsten og petra på tur

Det er flere billedskjønne naturmotiver, og regissør Næss er god på å krydre flere av scenene sine med humoristiske detaljer fra skuespillerne. Casper dreads to start a new daycare. But Emmas's mom, who is a vet, says that she must be a little older to take care of a dog. Eller hva med å tegne en trollhule?! Karsten prøver å få Maria og Aksel til å forelske seg ved å bruke romantikk tips fra Morfar, Esther og familien sin, med komiske resultater. Mens de ferdes i terrenget begynner Petra etterhvert å mistenke at Aksel faktisk ikke er den villmarkseksperten han utgir seg for.

Next

Karsten og Petra på tur av Tor Åge Bringsværd (Innbundet)

karsten og petra på tur

Hva snakket man i så fall om? Løveungen og Frøken Kanin skal selvfølgelig også være med. Han er bosatt i Hølen — den lille, hemmelige landsbyen litt nord for Moss. Setninger — så duggfriske og uberørte av klisjéer — at det rent støkker i en. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet. Han er oversatt til over 20 språk og teaterstykkene hans er oppført i mange land. Petra har jo ingen pappa. Familiene gjør seg klare til å bestige en fjelltopp, men Karsten og Petra har en enda større utfordring: vil de klare å spleise Maria og Aksel før ferien er slutt? Karsten prøver å få Maria og Aksel til å forelske seg ved å bruke romantikk tips fra Morfar, Esther og familien sin, med komiske resultater.

Next

Karsten og Petra får avslag

karsten og petra på tur

Hva ville dere ha lekt sammen? En nasjonalromantisk utflukt i den ville norske naturen er krydret med en lovende kjærlighetshistorie. Distribusjon: Sharing Produksjonsår: 2017 Aldersgrense: Tillatt for alle. Fortell hverandre om ulike opplevelser. Alt går ikke etter planen, men Karsten og Petra tar med seg noen viktige lærdommer om familie, forelskelse og fjellvettregler. Alt går ikke etter planen, men Karsten og Petra tar med seg noen viktige lærdommer om familie, forelskelse og fjellvettregler. Når søsteren til Karsten forteller ivrig om den romantiske boken hun leser, og foreldrene deres oppfører seg som nyforelskede turtelduer, får Karsten en kjempegod idé! Hvis vi tar oss tid til å lytte.

Next

Karsten og Petra på tur

karsten og petra på tur

Man kan tegne eller male Løveungen, Frøken Kanin og ulike situasjoner fra filmen. Hun er kjent for å ha gjennomført mange krevende fjellturer rundt omkring i verden. Disse kan ulike faglærere og elever selv velge blant for å rette fagutbyttet dit man ønsker. De burde også vært modigere. Hvilke av disse dyrene har du selv sett? Det hender også at jeg skriver for et mer voksent publikum. Bøkene om Karsten og Petra er svært populære.

Next

Karsten og Petra

karsten og petra på tur

It's summer and best friends Casper and Emma spend the holidays together in grandfather's beach house. Og når barna ser at det kan ligge kjærlighet i fjelluften, så bestemmer de seg for å hjelpe Aksel med romantikken, slik at han kan bli Petras nye pappa. Dessverre er disse blant filmens mer kleine og budskapstunge replikker. Karsten mener Maria og Aksel er perfekt for hverandre og overtaler Petra til å hjelpe ham med å spleise dem. Forlagets omtale: Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år.

Next

Karsten og Petra på tur av Tor Åge Bringsværd (Innbundet)

karsten og petra på tur

Sammenlign hva du følte med hva andre i klassen følte da de så filmen. Kritikerprisen, Rivertonprisen, Aschehougprisen, Doblougprisen, Riksmålsprisen og Ibsenprisen. Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Hadde det ikke vært flott om Petras mamma, Maria, fikk oppleve kjærligheten igjen? Familiene gjør seg klare til å bestige en fjelltopp, men Karsten og Petra har en enda større utfordring: vil de klare å spleise Maria og Aksel før ferien er slutt? Forventningene blir enda større når selveste eventyreren Cecilie Skog kommer til Duestien barnehage for å lære barna om fjellvettreglene. Lån hos biblioteket og la barna bli bedre kjent med karakterene. Hva er viktig å huske når man skal på tur? Se også i oppgaveseksjonen under, tiltenkt 1.

Next