Prva tv program danas. Radio Televizija Srbije 1 PROGRAM DANAS 2019-11-13

TV PRVA

Prva tv program danas

Filmovi, serije, sport, vesti, dokumentarni program. Molim vas ako je ikako moguće da mi date odgovor kada ćete nastaviti sa novim epizodama Domaćica. Bosanske radio stanice uživo na internetu. Međutim, to izdanje emisije nije emitovano, iako je bilo najavljeno, a umesto njega, emitovan je film Stado. Tokom početnog perioda prikazivane su uglavnom starije i jevtine američke serije: Holivud safari, Policijska akademija, Alf, Odvažni i lepi. Aladin® i Koja je tvoja želja? Voditelji su bili Zoran Baranac i Jovana Jakić.

Next

Radio Televizija Srbije 1 PROGRAM DANAS

Prva tv program danas

Danas je prvi zvanični program emitovan na Foks televiziji, 31. Od početka postojanja, Foks televizija bila je poslednja televizija sa nacionalnom frekvencijom po gledanosti. ® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d. Neznam zasto ovo radite zbog te glupe serije kud puklo da poklo menjate sve termine serije! Filmovi, serije, sport, vesti, dokumentarni program. Dok se vi odmarate mi moramo uciti serije napamet.

Next

TV PRVA

Prva tv program danas

Pakao pod morem 2 47 Meters Down: Uncaged Četiri prijateljice vode krvavu bitku za preživljavanje protiv gladnih morskih pasa Blizanac Gemini Man Elitni profesionalni ubojica suočava se sa svojim najgorim neprijateljem Bijela vrana The White Crow Priča o životu i karijeri legendarnog Rudolfa Nureyeva Povratak u zemlju zombija Zombieland: Double Tap Columbus i. U 19:40 počela je nemačka serija Sve za ljubav, koja je jedna od verzija Ružne Beti. Najslušanije domaće fm radio stanice Srbija, Crna Gora,Bosna i Hercegovina. To Vam je postovanje gledalista Svaka Vam cast jer ja bas iskljucivo gledam prvu tv a sad samo reprizine reprize Zašto ste ukinuli reprizu serije Paramparčad? To je jedna savremena serija i šteta što ste je prekinuli bez ikakve najave, a umesto nje dajete seriju već viđenu sto puta Divlja mačka na različite načine koja vredja inteligenciju prosečnog gledaoca. Pakao pod morem 2 47 Meters Down: Uncaged Četiri prijateljice vode krvavu bitku za preživljavanje protiv gladnih morskih pasa Blizanac Gemini Man Elitni profesionalni ubojica suočava se sa svojim najgorim neprijateljem Bijela vrana The White Crow Priča o životu i karijeri legendarnog Rudolfa Nureyeva Povratak u zemlju zombija Zombieland: Double Tap Columbus i. .

Next

TV PRVA

Prva tv program danas

Posegnite za kvalitetnijim programom ako želite da vratite svoje gledaoce. Zar je to u redu. Emisija kojoj se veruje, nastaviće da beleži pojedinačne ljudske sudbine i priče koje su priče svih nas, slika naše stvarnosti, koordinata u kojima živimo, slika našeg društva, ne funkcionisanja institucija. Na žalost, jedna dobra serija je stavljena u termin kada je retko ko može gledati. Vesti su skraćene na 30 minuta i ne emituju se vikendom.

Next

Prva TV program

Prva tv program danas

A seriju odbacena Neznam ni kad dajete trebalo bi barem da najavite kao na pink tv sto je dosta bolji od Prva tv!! Gledanost B92 znatno opada, na samo 6,6 %. Fox je i zvanično pretekao B92 i postao treća nacionalna televizija po gledanosti, sa udelom od 7,9 %. ® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d. Emisija kojoj se veruje, nastaviće da beleži pojedinačne ljudske sudbine i priče koje su priče svih nas, slika naše stvarnosti, koordinata u kojima živimo, slika našeg društva, ne funkcionisanja institucija. Pakao pod morem 2 47 Meters Down: Uncaged Četiri prijateljice vode krvavu bitku za preživljavanje protiv gladnih morskih pasa Blizanac Gemini Man Elitni profesionalni ubojica suočava se sa svojim najgorim neprijateljem Bijela vrana The White Crow Priča o životu i karijeri legendarnog Rudolfa Nureyeva Povratak u zemlju zombija Zombieland: Double Tap Columbus i. Svoj rekord u gledanosti Foks televizija dostigla je 14. Zbog vas, neka tako i ostane.

Next

Radio Televizija Srbije 1 PROGRAM DANAS

Prva tv program danas

U 21:00 počeo je film Poslednji samuraj koji se emitovao u formatu 16:9. Iskreno i Pink je postao bolji, na žalost! Na konkursu, koji je organizovala Republička radiodifuzna agencija, News Corp. ® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d. Uspostavljen je i Foks info-sistem sa lokalnim stanicama širom Srbije, što omogućava brži i lakši pristup lokalnim vestima. ® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d. Najslušanije i najbolje radio stanice sa prostora bivse Jugoslavije.

Next

tv prva danas

Prva tv program danas

Većinski vlasnik televizije Fox 49 %, jer srpski zakon ne dozvoljava da strana kompanija ima veći udeo , Rupert Merdok i njegova News Corporation planirali su prodaju svog udela u Foks televiziji krajem 2008. Emisija Ubedi pobedi je prikazivana pred izbore 21. Filmovi, serije, sport, vesti, dokumentarni program. Dugo najavljivana kao srpska i drugačija, Foks televizija svoj program zvanično počinje 31. Profesionalnost je bila vase drugo ime. Filmovi, serije, sport, vesti, dokumentarni program.

Next

Prva Srpska Televizija PROGRAM DANAS

Prva tv program danas

. Primetila sam da to isto radite i sa 'Sindjelicima'? Kao prvo moram da Vas iskritikujem, gledam seriju ocajne domacice sa Bosfora, samo jednog dana prestanete sa emitovanjem iste bez ikakvog objasnjenja i obrazlozenja. S poštovanjem, Branka Ne mogu da verujem da Sindjelice po sesti put prikazujete u udarnom terminu, a Ferihu ste prebacili u podne. . Filmovi, serije, sport, vesti, dokumentarni program.

Next