Thansen norge. Historie 2019-11-14

Butikksjef Larvik

thansen norge

April trekker en vinner av et gavekort til dekk på 5000,-? Året efter startede egen import af og. Siden er sortimentet blevet udvidet med bl. Vi har også utviddet sortimentet med skihjelmer og briller - perfekt til julegaver! Mode 3 kabler fra ladestolpe til bilen har vi i flere forskjellige varianter til biler med både Type 1 og Type 2 kontakt til bilen. Samme år lukkes ikke profitable salgsselskaber. Samme år åbner den første thansen butik i Kolding.

Next

Torshov Bilrekvisita har blitt til thansen

thansen norge

Du utfordrer deg selv og dine medarbeidere, så dere sammen kan nå avdelingens mål. «Motor» konkluderte med at dekket «oppfører seg logisk og gir en trygg kjørefølelse». Vi tilbyr en jobb i et konsern fylt med energi, driv og teamspirit. Vi introduserer nå vinterdekk fra Continental! Hos thansen har vi Norges skarpeste priser på Continental dekk. Endvidere kunne Bent Jensen se hvordan bankerne strammede kravene til deres kunder, så han traf en beslutning om at reducere lagerbeholdninger, for at frigøre penge. Med opkøbet af en række autoreservedelsforretninger etableres thansen konceptet landsdækkende i 2003. Denne typen justerbar kabel er ypperlig for deg som har behov for å lade ofte.

Next

Butikksjef Larvik

thansen norge

Vi matcher alle priser fra alle norske tilbydere. Egentlig var det en hobby med salg af dele og renovering af knallerter, der startede forretningen. I thansen har vi et medarbejderteam på ca. Gennem er virksomheden blevet styrket, da kunderne traditionelt under lav søger mod lavere priser — et krav, som thansen. Siden 2002 har thansen også fungert som en meget ekspansiv detaljkjede med 81 butikker. Vi er godt i gang med å utvide sortimentet vårt.

Next

Din scooter & knallert forhandler i Danmark

thansen norge

Med udgangen af 2015 runder T. I 2004 introduceredes en række landsdækkende , som øgede kendskabet til kæden. Innen kort tid vi dere se de første nye thansen butikkene åpne. Navnet stammer fra hans daværende kæreste Trine Hansen, som dog blev købt ud ved stiftelsen. Vi ses til et par hyggelige dage med god stemning og gode tilbud! Den fremtidige vækst forventes desuden til dels at foregå gennem opkøb af konkurrenter. Samme år lancerede man den 15. Sortimentet udvides med båd og marine.

Next

Bil

thansen norge

Vi serverer pølser, kaffe og brus hele dagen. Du blir en del av en dynamisk, fremadstormende og ambisiøs virksomhet med et team av dedikerte medarbeidere. Vi har planer om å åpne mange flere butikker. Vi forhandler samtidig mange mærkevareprodukter til Danmarks bedste priser. Antal 504 2010 Ejer B. . Etter thansen's overtagelse av Torshov Bilrekvisita, kommer vi til å gjøre din opplevelse som kunde enda bedre.

Next

Butikksjef Larvik

thansen norge

Vare skal være tilgjengelig til levering hos den andre tilbyder. Alt fra dekksenter til nettbutikker. Virksomheden startede som en traditionel postordrevirksomhed med salg af reservedele til knallerter. Også 8 piggdekk er undersøkt. . Vareutvalget blir mye større, og til lavere priser.

Next

Butikksjef Larvik

thansen norge

Vores forretningsgrundlag har i løbet af årene udviklet sig fra traditionel postordrevirksomhed til også at omfatte to butikskæder. Vi gleder oss veldig til å se deg i våre butikker. I tillegg introduseres det flere spennende nyheter fortløpende på hjemmesiden vår. Med programmet vil vi sende et tydeligt signal om, at vi er til for vores kunder. I september måned opkøbes Krogslund Autodele. Prismatch gjelder, når det er snakk om nøyaktig samme dekk Type, modell, loadindex, hastighetskode.

Next

Torshov Bilrekvisita har blitt til thansen

thansen norge

Kort fortalt om thansen thansen ble grunnlagt i Danmark i 1991 som postordrevirksomhet. Vi kommer nærmere der du bor! Høyer Autodele blev opkøbt i 2005. Oprindeligt skulle virksomheden fortsætte, som postordrevirksomhed, hvilket domicilet, på Stensgårdvej 1 i Middelfart også er udtryk for. Vi åpner snart i disse områder: Haugesund, Skien flytning , Stord, Frederikstad, Stavanger-Klepp, Elverum, Kristiansund og Stjørdal. På gensyn hos thansen T. Siden er det gået stærkt. Med det løftet sender vi et tydelig signal om at vi er til for våre kunder.

Next

journey2050.com, Vitaminveien 3, Oslo (2019)

thansen norge

Dette mål skal opnås ved altid at yde den bedst mulige service til vores kunder. Vi forventer at du blir en dyktig ambassadør for thansen i Norge. Om VikingContact var konklusjonen at det «bremser svært godt på is til ikke å ha pigger» og i tillegg «oppfører det seg bra på våt vei, uten å miste grepet». Allerede nå kan du blant annet finne skihjelmer og briller hos oss til en utrolig skarp pris. Alle våre ladekabler finner du her: Vi har alle typer ladekabler til elbil og ladbare hybridbiler. I december 2017 åbnes Norges første thansen med fuldt sortiment og spacemanagement som i Danmark.

Next