Uutisvuoksi digilehti. Digilehti sisältyy nyt kaikkiin Etelä 2019-12-21

Näköislehti

uutisvuoksi digilehti

Uutisvuoksen jakelualueen ulkopuolelle 5 päiväksi ti, ke ja pe lehdet sekä erikseen tilattuna ns. Vastuu lehden toimittamisesta ja painojäljestä Paperilehti jaetaan lehden varhaisjakelualueella ilmestymispäivänä paikkakuntakohtaisen jakeluaikataulun ja jakelutavan mukaisesti. Kestotilauksen lyhin tilapäinen jakelunkeskeytysaika on jokapäiväisellä ja 6-päiväisellä Itä-Savo tilauksella 3 pv, ma-pe tilauksella 5 pv, pe-su tilauksella 3 pv, la-su ja pe-la Itä-Savo tilauksella 2 pv. Etämyynti Tilaajalla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus kuluttajansuojalain perusteella, ilmoittamalla siitä lehden tilaajapalveluun 14 päivän kuluessa. Ulkomaan tilauksiin lisätään voimassa oleva postimaksu. Määräaikaista tilausta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden. Sanomalehti jäljempänä tilaus koostuu kantalehdestä sekä julkaisupäivien mukaan vaihtelevista liitteistä.

Next

Digilehti sisältyy nyt kaikkiin Kymen Sanomien tilauksiin

uutisvuoksi digilehti

Ilmaiseksi ladattavissa olevasta mobiilisovelluksesta voi lukea n√§k√∂islehden sek√§ seurata p√§iv√§n uutisvirtaa. Haluan vaihtaa nimi ‚ÄĒ tai yhteystietojani Voit vaihtaa Asiakastilin k√§ytt√§j√§tunnustietoja. Kesken tilausjakson irtisanotuista tilauksista veloitetaan 10 euron k√§sittelymaksun lis√§ksi normaalihinnaston mukainen tilausmaksu silt√§ ajalta, jonka tilaaja on ehtinyt saada lehte√§. Jos et muista k√§ytt√§j√§tunnusta, ota yhteytt√§. N√§k√∂islehti on p√§iv√§n painetun lehden digitaalinen kopio, joka on luettavissasi miss√§ vain ja milloin haluat. Lehden painoksessa voi esiinty√§ poikkeamia painoj√§ljess√§. N√§k√∂islehti on painetun lehden digitaalinen kopio, joka julkaistaan aamuy√∂ll√§.

Next

Jakelu

uutisvuoksi digilehti

Mikäli sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossamme, voit ilmoittaa sen joko sähköpostilla osoitteeseen tilaukset kaakonviestinta. Sisältöjä voi tilata paperisen sanomalehden ja digitaalisen muodon yhdistävänä pakettitilauksena tai digitaalisessa muodossa. Jakelu suoritetaan paikallisesti sovitun palvelutason mukaisesti. Aktivoimalla käyttäjätunnuksensa tilaaja voi lukea digitaalista näköislehteä tietokoneella, kännykällä tai tablettitietokoneella. Tilaus sisältää myös mobiilisovelluksen käyttöoikeuden. Tilausmuodot Tilauksen voi tehdä jatkuvana kestotilauksena tai määräaikaisena. Kestotilauksen lyhin tilapäinen jakelunkeskeytysaika on yksi 1 viikko.

Next

Digilehti sisältyy nyt kaikkiin Länsi

uutisvuoksi digilehti

Tilaajilla on jatkossakin rajoittamaton käyttöoikeus verkkosisältöihin. Tilausten alkamisaika Tilaukset voidaan aloittaa mistä päivästä tahansa. Voit lukea näköislehden sekä verkkosivuiltamme että maksuttomalla mobiilisovelluksella, jonka saat ladattua sovelluskaupastasi. Aiemmin tarjolla ollut sekä painetun lehden että digituotteet sisältänyt yhdistelmätilaus poistuu tuotevalikoimasta. Tilausehtojen muutoksista ilmoitetaan lehdessä, verkkopalvelussa tai muulla vastaavalla tavalla. Mene kohtaan Omat tiedot, ja salasanan kohdalla valitse muokkaa. Uutisvuoksi on mahdollista tilata 5 päiväksi, joka tarkoittaa Uutisvuoksen varhaisjakelualueella Imatralla ja lähikunnissa ti, ke ja pe lehdet.

Next

Asiakastili

uutisvuoksi digilehti

Mahdolliset tilauksen kampanjaedut eivät ole voimassa, mikäli tilaus irtisanotaan kesken tilausjakson. Tilaus sisältää myös mobiilisovelluksen käyttöoikeuden. Kaakon Viestinnällä on oikeus muuttaa tilausehtoja sekä -hintoja. Kestotilauksen vähintään viikon pituiset tilapäiset jakelunkeskeytykset siirtävät tilauksen seuraavan laskutusjakson alkua eteenpäin keskeytysajalla. Näitä tilausehtoja sovelletaan kaikkiin tilauksiin. Tilaus Etelä-Saimaa, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Länsi-Savo on mahdollista tilata viikon jokaiselle päivälle 7-päiväinen tilaus , maanantaista perjantaihin ma-pe tilaus , perjantaista sunnuntaihin pe-su tilaus tai lauantaista sunnuntaihin la-su tilaus.

Next

Ilmestymispäivät

uutisvuoksi digilehti

Näköislehti on painetun lehden digitaalinen kopio, joka julkaistaan aamuyöllä. Peruuttamiselle ei tarvitse esittää syytä. Määräaikaisilla tilauksilla tilapäisen osoitteenmuutoksen minimiaika on yksi 1 viikko. Tilaajilla on jatkossakin rajoittamaton käyttöoikeus verkkosisältöihin. Kaakon Viestintä ei suorita hyvitystä ylivoimaisen esteen takia julkaisematta tai toimittamatta jääneistä lehdistä. Yhdistelmätilaajille tämä tietää tilaushinnan putoamista. Mikäli tilaukseen kuuluu kotiin kannettu lehti, lasketaan peruutusoikeuden alkaminen ensimmäisen lehden vastaanottamisesta.

Next

Uutisvuoksi: Lääkäripalveluista syntyi kina Imatralla

uutisvuoksi digilehti

Painetun Etelä-Saimaan tilaukseen kuuluvat nyt myös kaikki lehden digituotteet. Tilapäiset osoitteensiirrot ovat mahdollisia vain kotimaassa. Haluan vaihtaa salasanani Voit vaihtaa Asiakastilisi salasanan ollessasi kirjautuneena asiakastilillesi. Kestotilaus on voimassa, kunnes se irtisanotaan. Lehdellä tarkoitetaan näissä tilausehdoissa kantalehteä että sen kanssa samaan aikaan painettuja liitteitä. Voit poistaa lukituksen kirjautumalla uudelleen oikealla käyttäjätunnuksella ja klikkaamalla Oletko unohtanut salasanasi.

Next

Digilehti sisältyy nyt kaikkiin Kouvolan Sanomien tilauksiin

uutisvuoksi digilehti

Painetun Kouvolan Sanomien tilaukseen kuuluvat nyt myös kaikki lehden digituotteet. Määräaikaisella tilauksella lyhin tilapäinen jakelunkeskeytysaika on ti, ke, pe, tilauksella 3 pv, to, su tilauksella 2 pv ja 5 päiväisellä tilauksella 3 pv. Yhdistelmätilaajille tämä tietää tilaushinnan putoamista. Määräaikaisella tilauksella lyhin tilapäinen jakelunkeskeytysaika on jokapäiväisellä tilauksella 7 pv, 6-päiväisellä tilauksella Itä-Savo 6 pv, la-su ja pe-la Itä-Savo tilauksella 2 pv. Tilaaja voi milloin tahansa pidentää määräaikaisen tilauksen pituutta tai siirtyä kestotilaajaksi ilmoittamalla siitä lehden tilaajapalveluun. Uusi kestotilaus laskutetaan laskutusjakson alussa ja seuraavat kunkin uuden laskutusjakson alkaessa.

Next