Ykkösmatkat. Järjestämme laadukkaat Euroopan kiertomatkat, kylpylämatkat ja golfmatkat 2019-11-13

Ykkösmatkat » Etelä

ykkösmatkat

Matkalla näemme myös Suomen ja Ruotsin Lapin kauniit kesäiset maisemat. Lähde mukaamme tälle ainutlaatuiselle matkalle, joka varmasti jää mieleen pitkäksi aikaa. Varsinainen ostosparatiisi on kuitenkin Miramarin ostoskeskus, ja unohtaa ei sovi myöskään jokaviikkoisia markkinoita. Lisätietoa ja matkan varaus tästä linkistä: Tarjoamme asiakkaillemme yhteistyössä Ykkösmatkojen kanssa mahdollisuuden varata valmismatkoja laajasta matkavalikoimasta kauttamme. Ykkösmatkat ovat aina matkoilla mukana linja-autojen kanssa, jolla tehdään kaupunki- ja ostoskierrokset, jolloin ostokset voidaan jättää jo kaupasta suoraan autoon odottamaan kotimatkaa. Aamuisin syömme hyvät hotelliaamiaiset ja päivät vietämme raviradalla tunnelmasta nauttien.

Next

Ykkösmatkat, Ajurinkatu 20, Kuopio (2020)

ykkösmatkat

Olemme antaneet ystäville esitettä lainaksi, kaikki innostuivat. Tyypillinen ryhmäkokomme on 10-15 henkilöä. Ykkösmatkojen suositut kylpylämatkat suuntautuvat pääasiassa Pärnuun, Viron kesäpääkaupunkiin. Tutussa porukassa on mukava matkustaa, ja matkaan voi sisällyttää juuri ryhmänsä näköistä ohjelmaa — olipa kyse kuljetuksesta tai vierailusta erikoiskohteeseen, jossa ei aivan tavallisella matkalla käydä. Pärnu on jakautunut kahteen eri osaan: keskustaan ja rannan hallitsemaan laajaan alueeseen.

Next

Ykkösmatkat » Etelä

ykkösmatkat

Tuomiokirkon aukiolla pidettävät joulumarkkinat ovat juuri sopivan kokoiset, eivät liian isot mutteivät liian pienetkään. Voitte varata halutessanne linja-autosta mieleisenne paikat seuraavasti: 1. Eikä ihme, täällä on kaikki hyvän elämisen edellytykset; lempeä ilmasto, rento elämänmeno, edullinen hintataso ja sopiva sekoitus suomalaisuutta espanjalaisessa ympäristössä. Tutustumme myös paikallisen juuston ja puukenkien valmistukseen pienellä perhefarmilla. Ruokakojuista voi halutessaan ostaa paikallisia erikoisuuksia ja glögin lisäksi voi maistella myös lämmintä Riga Black Balsamia.

Next

Ykkösmatkat » Etelä

ykkösmatkat

Tämä matka on terveellistä Välimeren ilmastoa, mahtavia maisemia ja herkullisia makuja. Lähde kiertomatkallemme Brittein saarille kelttien jalanjäljille. Varaa kyyti aikataulusi ja lähtöpaikkasi mukaan toimistoltamme puh. Tenojoen laaksomuodostelma on noin kilometrin levyinen ja 200-300 metriä syvä. Pienessä ryhmässä liikkuminen on helpompaa ja opas pystyy paremmin huomioimaan asiakkaamme. Ykkösmatkat tarjoaa teille mahtavan valikoiman matkoja tuttuihin ja uusiin kohteisiin, yhteensä 30 kiertomatkaa. Dublin 2 yötä, Belfast 1 yö, Edinburgh 1 yö, Vastuullinen matkanjärjestäjä Ykkösmatkat.

Next

Ykkösmatkat skotlanti

ykkösmatkat

Lisäyökään Helsingissä ei oikein innostaisi? Matkan kohokohdat - Jouluinen Pärnu - Jouluillallinen - Opastettu kaupunkikierros - Omaa aikaa nauttia Tutustu myös muihin ihaniin joulumatka kohteisiimme! Ykkösmatkat ovat tehneet ryhmille mm. Lisäksi YkkösGolf järjestää laadukkaita golfmatkoja ympäri Eurooppaa. Tehdään yhdessä teille sopiva matka! Tällä matkalla koemme Atlantin aallot. Inarin järvi, Pohjoiselta jäämereltä työntyvä turkoosinhohtoinen Varanginvuono, Saariselkä ja monet muut matkakohteet tulevat tutuiksi tällä matkalla ja parhaaseen ruska-aikaan. Näet pääkaupungit Edinburghin, Belfastin ja Dublinin Tarujen Skotlanti. Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla. Portugalin kiertomatka, Baltia ja Valkovenäjä, Itämeren risteily, Romanian kiertomatka, Sestri Levante kannattaa ottaa kamera mukaan, sillä kuvattavaa ja nähtävää on todella paljon.

Next

Ykkösmatkat, Ajurinkatu 20, Kuopio (2020)

ykkösmatkat

Seitsemän kilometriä pitkä hiekkaranta ja sen vieressä oleva rantabulevardi, Paseo Maritimo houkuttelevat aamulenkille, täällä on helppo liikkua tasaisessa maastossa. Tervetuloa mukaamme nauttimaan kylpylöiden monipuolisista palveluista! Lisätietoa ja matkan varaus tästä linkistä: Kerromme mielellään lisää matkoista. Tutustu uuden esitteemme sähköiseen versioon kotisivuillamme tai piipahda Kuopion toimistossamme hakemassa painettu versio. Keskustassa on pieni, Rüütli-kadun tuntumassa oleva vanhakaupunki, jossa on rakennuksia eri aikakausilta ja myös uusi keskustan osa, joka turistille on kaupungin paras ostospaikka. Lisämaksullisilla retkillämme tutustumme niin taiteen, arkkitehtuurin kuin luonnon nähtävyyksiin. Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Next

Ohjelmalliset kaupunkimatkat

ykkösmatkat

Kohokohdat - Uiminen Sinisessä laguunissa - Kiertoajelu Reykjavikin ympäristössä - Kultainen kolmio: Geysirit, Gullfossin vesiputous ja Pingvellirin kansallispuisto Black weekend tarjouksemme on täällä! Pienestä kalastajakylästä on tullut kansainvälinen lomakohde, mutta se on kuitenkin onnistunut säilyttämään viehättävän espanjalaisen pikkukaupungin tyylinsä keskustan kapeilla kujillaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous. Koko matkan mukana oma Ykkösmatkojen oma päivystävä matkanjohtaja, helppoa lomaa. Eikä ihme, täällä on kaikki hyvän elämisen edellytykset; lempeä ilmasto, rento elämänmeno, edullinen hintataso ja sopiva sekoitus suomalaisuutta espanjalaisessa ympäristössä. Pienestä kalastajakylästä on tullut kansainvälinen lomakohde, mutta se on kuitenkin onnistunut säilyttämään viehättävän espanjalaisen pikkukaupungin tyylinsä keskustan kapeilla kujillaan.

Next

Valmismatkat & räätälöidyt matkapalvelut

ykkösmatkat

Hieno uutuusmatkamme suuntautuu golfin kotimaahan Skotlantiin. Tunnetuimpia nähtävyyksiä Pärnussa ovat Tallinnan portti, Punainen torni sekä monet kirkot. Utsjoen kirkonkylän ja Karigasniemen kylän yhdistävä Tenontie, seuraa jokea alhaalla jokilaaksossa ja välillä nousten korkeammalle rantatörmälle mistä avautuvat huikeat näköalat ruska-aikaan. Viinit nimittäin upotetaan mereen 60 metrin syvyyteen vuodeksi kypsymään. Viime kesältä tutut ja pidetyt matkanjohtajamme ovat myös tulevan kesän kiertomatkoilla mukana. Kultainen kolmio, Sininen laguuni, valaan bongausretki ja Reykjavikin kaupunki lumoavat sinut varmasti.

Next

Ykkösmatkat, Ajurinkatu 20, Kuopio (2020)

ykkösmatkat

Palkinnoksi hän saa 2 henkilön matkan viikoksi välimeren aurinkoon. Seitsemän kilometriä pitkä hiekkaranta ja sen vieressä oleva rantabulevardi, Paseo Maritimo houkuttelevat aamulenkille, täällä on helppo liikkua tasaisessa maastossa. Vaikeampi on sen sijaan kieltäytyä ravintoloiden houkutuksista, täältä löytyy tapas-baareja pikkunälkään ja tunnelmallisia merenrantaravintoloita antaumukselliseen herkutteluun. Tämä matka on terveellistä Välimeren ilmastoa, mahtavia maisemia ja herkullisia makuja. Tehdään yhdessä teille sopiva matka! Matkan kohokohdat - Portugalin Riviera - Cascaisin Aurinko - Lissabonin kaupunkikierros - Pitkä loma Lähde hyvän tuulen Ykkösmatkalle - elämyksien äärelle satujen saarelle! Tervetuloa hyvän tuulen Ykkösmatkalle - elämyksien äärelle! Vierailemme kylissä, joissa tv- kuvauksia on tehty.

Next